Over ons

Guy, Peter en Marja staan klaar om u te ontvangen en te adviseren bij het maken van de keuze van uw hulpmiddel. Wij onderscheiden ons door u deskundig te adviseren bij de keuze uit ons ruime assortiment.

SAMEN HEBBEN WIJ MEER DAN 48 JAAR ERVARING

Guy: Guy werkt reeds sinds 1995 (dus 22 jaar!) in de revalidatiehulpmiddelen branche. Guy is adviseur die door zijn grote ervaring altijd ingezet wordt voor de meest complexe passingen met hulpmiddelen.Hij weet als geen ander welke mogelijkheden aanwezig zijn om een product af te stemmen op uw wensen.

Peter: Peter werkt reeds sinds 1991 (dus 26 jaar!) in de revalidatiehulpmiddelen branche. Vanuit zijn vorige functie (directeur bij een middelgroot bedrijf met 250 medewerkers) wat handelt in revalidatiehulpmiddelen heeft hij ruime ervaring in samenwerking met gemeenten. Hij is op de hoogte van alle ontwikkelingen in de WMO en AWBZ/WLZ/GRZ en heeft een daardoor oog voor de problemen van ouderen en gehandicapten en weet wat bij hen leeft en wat zij nodig hebben.

Marja: Na 18 jaar bij de KLM te hebben gewerkt ligt “mijn passie” vooral in het omgaan met klanten en het hen op alle manieren naar de zin te maken. De specifieke ervaring die ik nog op moet doen wil ik zo snel mogelijk onder de knie krijgen. Ik hoop dat ik u mag verwelkomen in onze winkel, dan zorg ik voor een heerlijk kopje koffie of thee en help u bij de keuze van de kleine hulpmiddelen.