Klantervaringen

Mevrouw Pruyssers schreef op onze Facebookpagina : “Goede service, aardige mensen die weten waarover ze praten. Zou geen andere leverancier meer willen hebben”.

Dhr Vermunt schreef op onze Facebookpagina : “We hebben er in januari een gebruikte scootmobiel gekocht. Afgelopen augustus waren de accu’s kapot en stonden helemaal bol. Ondanks dat de garantietermijn verstreken was kregen we toch 2 nieuwe accu’s en een nieuwe lader ten waarde van 800 euro.
We hoefden we hier niets voor te betalen. Dit noem in nou ontzorgen. Bedankt voor de geweldige service !!!!!”.

Mevrouw Hendriksen schreef : “Mijn vriendin vertelde me over Mobiliteit & Comfort en de wijze waarop zij deskundig is geholpen bij het aanschaffen van een speciale relaxfauteuil. Er is een speciale passtoel aanwezig die ter plekke op maat wordt ingesteld”.

Mevrouw F. Scheerders schreef : “Wat hebben jullie een prachtige winkel! Een moderne en toch huiselijke uitstraling. En een prachtig assortiment aan fauteuils. Heel veel succes met jullie winkel!”.

De heer Keerder schreef : “Eindelijk een winkel in de buurt! Voorheen moest ik altijd naar Breda of Roosendaal. Nu heb ik een winkel om de hoek waar ik alles kan vinden”.

Mevrouw Dahler schreef : “Op aanraden van een vriendin heb ik me bij Mobiliteit & Comfort georiënteerd voor een scootmobiel. Ik kreeg direct een vrijblijvende rijles van een uur aangeboden om te beoordelen of ik rijvaardig ben. Daarnaast keurige adviezen gekregen en een prachtige scootmobiel gekocht”.

De heer Vermunt schreef : “Bij toeval kreeg ik te horen over Mobiliteit & Comfort. Omdat mijn moeder slecht ter been is wilde ik een rollator voor haar kopen. Maar mijn moeder is nogal kieskeurig. Bij Mobiliteit & Comfort vond ik een prachtige hippe rollator!”.

Mevrouw van Ginneken schreef “Recent een tweedehands scootmobiel gekocht. Helaas waren er steeds technische problemen waardoor de scooter niet meer gemaakt kon worden. Mobiliteit & Comfort heeft prompt mijn scooter omgeruild voor een andere tweedehands! Dankjewel voor de uitstekende service”.

Mevrouw Boele Schreef op onze Facebookpagina : “Zojuist heb ik even door de virtuele winkel gewandeld! Wat een mooie, grote zaak en wat een uitgebreide collectie. Leuk om zo te zien. We komen zeker een persoonlijk bezoek brengen”.

De heer van Gils schreef  : “Deskundige advisering, is een aanrader. Service en kwaliteit staat bij hun voorop”.

De heer Schilder schreef : “Als oud vertegenwoordiger weet ik hoe belangrijk een goed klantcontact is. Ook bij Mobiliteit & Comfort beheerst men deze kneepjes van het vak uitstekend”.