Medewerkers

Guy, Peter en Marja

 

SAMEN HEBBEN WIJ MEER DAN 60 JAAR ERVARING

Guy : Guy werkt reeds sinds 1995 (dus 28 jaar!) in de revalidatiehulpmiddelen branche. Guy is adviseur die door zijn grote ervaring altijd ingezet wordt voor de meest complexe passingen met hulpmiddelen. Hij weet als geen ander welke mogelijkheden aanwezig zijn om een product volledig af te stemmen op uw specifieke wensen.

Peter : Peter werkt reeds sinds 1991 (dus 32 jaar!) in de revalidatiehulpmiddelen branche. Vanuit zijn vorige functie (directeur bij een middelgroot bedrijf met 250 medewerkers) wat handelt in revalidatiehulpmiddelen heeft hij ruime ervaring in samenwerking met gemeenten. Hij is op de hoogte van alle ontwikkelingen in de WMO en WLZ/GRZ en heeft een daardoor oog voor de problemen van ouderen en gehandicapten en weet wat bij hen leeft en wat zij nodig hebben.

Marja : Na 18 jaar bij de KLM te hebben gewerkt ligt “mijn passie” vooral in het omgaan met klanten en het hen op alle manieren naar de zin te maken. Ik hoop dat ik u mag verwelkomen in onze winkel, dan zorg ik voor een heerlijk kopje koffie of thee en help u bij de keuze van de kleine hulpmiddelen.