De gehele maand februari 2019 ontvangt u maar liefst €800,- korting bij aanschaf van een traplift.

Trapliftkorting

Een Handicare traplift maakt het mogelijk om in uw vertrouwde woning te blijven wonen. Speciaal voor u hebben wij daarom een tijdelijke kortingsactie: € 800,- korting op een nieuwe traplift.
Wilt u profiteren van dit aanbod en weten wat een Handicare traplift u gaat kosten? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Één van onze adviseurs komt graag bij u langs voor een advies op maat en een uitgebreide offerte inclusief de 800 euro februari-korting natuurlijk.

Actievoorwaarden:

De actieperiode loopt van 1 t/m 28 februari 2019. De actie is een korting op de traplift ter hoogte van € 800,- inclusief BTW. De actie is geldig wanneer in genoemde periode een afspraak wordt gemaakt met één van onze adviseurs en vóór 28 maart 2019 een traplift wordt aangekocht. De lift dient uiterlijk 31 mei 2019 geïnstalleerd te zijn.
De actie is alleen geldig bij nieuwe trapliften voor één verdieping die particulier aangeschaft worden. Trapliften via WMO, huurliften en tweedehands trapliften zijn uitgesloten van deelname. Deze actie geldt niet voor reeds gekochte trapliften en is niet geldig i.c.m. andere acties. Informeert u gerust in onze winkel of bel ons op telefoonnummer 076-5089939 of maakt u gebruik van onderstaand contactformulier.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht