Trapliften

Sinds 01 mei 2023 is Mobiliteit & Comfort speciaal geselecteerd als traplift-partner in Etten-Leur door Smienk trapliften.

Smienk Trapliften is het enige bedrijf in Nederland dat tweedehands trapliften van álle A-merken verkoopt, volledig vernieuwd en met garantie. Wij hebben trapliften van TKE (voorheen ThyssenKrupp), Otolift, Handicare, Stannah en Acorn. Onze adviseurs kennen de voor- en nadelen van al die merken en hun modellen op hun duimpje. Samen besluit u wat de beste optie is voor bij u thuis, op basis van uw wensen, trap en natuurlijk uw budget.

Maatwerkadvies

Onze collega’s hebben al duizenden trapsituaties gezien. Ze kunnen u adviseren over welke traplift het meest geschikt is voor uw trap. Daarnaast kijken zij ook naar andere aspecten die de keuze voor de traplift beïnvloeden. Denk aan uw budget, de ruimte die op de trap overblijft voor andere huisgenoten of hulpdiensten, het gebruikersgewicht, de mobiliteit van de gebruiker, et cetera.

Omdat elke trapsituatie weer net even anders is, komen onze adviseurs graag kosteloos bij u thuis langs om de trap te bekijken en alles met u door te nemen. Zij geven u dan direct en vrijblijvend een advies op maat. Uiteraard komen we ook graag langs als u een eenvoudige rechte traplift nodig hebt!

Een nieuwe of tweedehands?

Hoewel Smienk Trapliften zich heeft gespecialiseerd in tweedehands trapliften, kunnen wij ook nieuwe trapliften leveren. Of een traplift die gedeeltelijk nieuw is. Soms is er bijvoorbeeld geen passende gebruikte rail, dan kunnen we er eentje laten maken. Door het stoeltje wel te hergebruiken heeft dan toch een betaalbare oplossing.

Onze voorkeur en die van onze klanten gaat meestal uit naar een tweedehandse traplift. De trapliften die wij hergebruiken zijn van topkwaliteit, voorzien van alle moderne opties en zien eruit als nieuw. Het grootste verschil zit ‘m in de prijs. Want zelfs de garantie krijgt u gewoon.

Contact

    Uw naam

    Uw e-mail

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht