Trapliften

Sinds 1 maart 2016 is Mobiliteit & Comfort speciaal geselecteerd als traplift-partner in Etten-Leur door Handicare trapliften. logo_handicare
Wij zijn erg trots op deze exclusieve samenwerking.

 

Traplift-spreekuur!

traplift1Mobiliteit & Comfort organiseert samen met Handicare regelmatig een traplift-spreekuur bij ons in de winkel.

Vanzelfsprekend bent u ook tussentijds welkom in onze showroom. Hier is altijd een demonstratiemodel inclusief trap beschikbaar om te bekijken en uit te proberen!
Wilt u informatie ontvangen dan kunt u gebruik maken van het contactformulier onder aan deze pagina.

Waarom een traplift van Handicare?

Mobiliteit & Comfort is trapliftpartner van Handicare

Als traplopen moeilijker wordt, u meer energie gaat kosten of niet meer veilig is. Maar u wel graag in uw huis wil blijven wonen, dan bent u door deze samenwerking gegarandeerd dat er altijd een passende trapliftoplossing is voor u.

Handicare is de enige fabrikant in Nederland die voor iedere trap diverse oplossingen biedt. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen.

U kunt bij Handicare kiezen uit een volledig assortiment voor zowel de trap met bocht als de rechte trap. Deze trapliften kunt u uiteraard nieuw kopen, maar ook tweedehands of huren zijn beschikbare mogelijkheden.

 

De aanschaf van een traplift

Een traplift koopt u niet elke dag en vaak maar één keer in uw leven. Waarschijnlijk bent u dan ook beperkt bekend met het product en weet u niet goed waar u op moet letten. Onze adviseurs geven u graag advies en wanneer u specifiek advies en een offerte wilt komt de Handicare trapliftexpert graag vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in uw situatie.
Beste Prijs gegarandeerd

U wilt naast een gedegen advies er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Handicare garandeert u daarom altijd de Beste Prijs. Voor een exacte prijs is het nodig uw trap en situatie te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare trapliftexpert.

Houdt u ook onze actiepagina in de gaten. Met regelmaat zijn er interessante aanbiedingen.

Uw keuze voor Handicare Trapliften

Contact

    Uw naam

    Uw e-mail

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht