Trapliften

Sinds 1 maart is Mobiliteit & Comfort speciaal geselecteerd als traplift-partner in Etten-Leur door Handicare trapliften. logo_handicare
Wij zijn erg trots op deze exclusieve samenwerking.

 

Trapliftspreekuur

traplift1Mobiliteit & Comfort organiseert dit jaar een aantal trapliftspreekuren in Etten-Leur. Voor 2017 zijn de data:

  • Vrijdag 14 april 11:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 26 mei 11:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 28 juli 11:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 8 september 11:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 1 december 11:00 tot 14:00 uur

Vanzelfsprekend bent u ook tussentijds welkom in onze showroom. Hier is een demonstratiemodel inclusief trap beschikbaar om te bekijken en uit te proberen.
Wilt u informatie ontvangen kunt u gebruik maken van het contactformulier onder aan deze pagina.

Waarom een traplift van Handicare?

Handicare ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten. Wij zijn continu in gesprek met toekomstige klanten en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo optimaal mogelijk vertaald naar onze producten, wat resulteert in een eigentijds en innovatief pakket aan mogelijkheden. Zo beantwoorden wij uw vragen, eisen en verwachtingen maximaal en voeren die uit met kwalitatief hoogwaardige materialen, gecombineerd met up-to-date techniek.

Handicare biedt voor elk type huis en voor ieder budget een oplossing. Niet alleen schaft u bij ons een nieuwe traplift aan, ook een tweedehands traplift of een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om in elk huis een traplift te plaatsen.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht