Sinds begin dit jaar zijn wij geselecteerd als traplift-partner in Etten-Leur door Handicare trapliften. In samenwerking met Handicare organiseren wij ook regelmatig een trapliftspreekuur in onze showroom. Het spreekt voor zich dat wij erg trots zijn op deze exclusieve samenwerking. 

Trapliftspreekuur

Wij hebben dit jaar al enkele malen een trapliftspreekuur in Etten-Leur gehouden. Dit jaar staat er nog 1 spreekuur gepland, namelijk op vrijdag 1 december van 11:00 tot 14:00 uur.

U hoeft vantevoren geen afspraak te maken voor het trapliftspreekuur, u kunt 1 december gewoon onze winkel binnenlopen aan de Bisschopsmolenstraat 91.

Uiteraard bent u ook voor die tijd welkom in onze showroom voor informatie over onze trapliften of onze andere producten. In onze showroom een demonstratiemodel inclusief trap beschikbaar om te bekijken en uit te proberen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die aansluiten bij uw behoeften en wensen.

Past een traplift in uw huis?

Veel woningen in Nederland hebben een trap met één of meerdere bochten of hoeken. Het Nederlandse merk Handicare is gespecialiseerd in trapliften met dit soort hoeken en bochten. Daarom kunnen wij een traplift aanbieden voor iedere soort trap; met bocht, smal of breed, een oplossing op maat. Ook voor rechte trappen bieden wij verschillende soorten trapliften aan. Handicare biedt een oplossing voor elk type huis en voor ieder budget.

Bij ons kunt u een nieuwe traplift aanschaffen, maar ook de aanschaf van een tweedehands traplift of huren van een traplift behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om in elk huis een passende traplift te plaatsen.

Wilt u meer weten over onze trapliften?

Wilt u meer informatie over de trapliften of over het trapliftspreekuur, vul dan onderstaand contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht