Sinds eerder dit jaar zijn wij geselecteerd als traplift-partner in Etten-Leur door Handicare trapliften. In samenwerking met Handicare organiseren wij ook regelmatig een trapliftspreekuur in onze showroom. Het spreekt voor zich dat wij erg trots zijn op deze exclusieve samenwerking.

De meeste woningen in Nederland hebben een trap met één of meerdere bochten of hoeken. Als Nederlands merk is Handicare gespecialiseerd in trapliften die met dit soort bochten en hoeken te maken hebben. Daarom kunnen wij een traplift aanbieden voor iedere soort trap; met bocht, smal of breed, een oplossing op maat. Ook voor rechte trappen bieden wij verschillende soorten trapliften aan.

Trapliftspreekuur

traplift2Mobiliteit & Comfort organiseert dit jaar een aantal trapliftspreekuren in Etten-Leur. Voor dit jaar zijn de data:

  • Vrijdag 28 juli 11:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 8 september 11:00 tot 14:00 uur
  • Vrijdag 1 december 11:00 tot 14:00 uur

Vanzelfsprekend bent u ook tussentijds welkom in onze showroom. Hier is een demonstratiemodel inclusief trap beschikbaar om te bekijken en uit te proberen.
Wilt u informatie ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier onder aan deze pagina.

Waarom een traplift van Handicare?

Handicare ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten. Wij zijn continu in gesprek met toekomstige klanten en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo optimaal mogelijk vertaald naar de producten, wat resulteert in een eigentijds en innovatief pakket aan mogelijkheden. Zo beantwoorden wij uw vragen, eisen en verwachtingen maximaal en voeren die uit met kwalitatief hoogwaardige materialen, gecombineerd met up-to-date techniek.

Handicare biedt voor elk type huis en voor ieder budget een oplossing. Niet alleen schaft u bij ons een nieuwe traplift aan, ook een tweedehands traplift of een traplift huren behoort tot de mogelijkheden. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om in elk huis een traplift te plaatsen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over de trapliften of over het trapliftspreekuur, vul dan onderstaand contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht