Uitleen

Uitleen Etten-Leur eo, Uitleen Roosendaal eo, Uitleen Breda eo, Uitleen Zundert eo, Uitleen Rijsbergen eo

De uitleen via de zorgverzekeraar bevat artikelen voor mobiliteit en verplaatsen, bedden, accessoires en anti-decubitusmateriaal. Deze kunnen worden geleend. Bij het lenen van een hoog-laag bed, antidecubitusmatras of tillift is een soms een medische indicatie nodig van een behandelend arts of een verpleegkundige. Afhankelijk van de zorgverzekeraar zijn er aanvullende eisen.
In het bovenste menu kunt u uit de diverse uitleenmogelijkheden een keuze maken en toelichting krijgen per product.

Loophulpmiddelen en andere hulpmiddelen worden niet vergoed en kunnen worden gehuurd.
Bij elleboogkrukken, rollators en looprekken zijn de eerste 6 weken gratis! Zie ook ons huuroverzicht.

Bedden, tilliften en matrassen worden gratis bezorgd. Voor bezorging van kleine hulpmiddelen wordt een vergoeding gevraagd. Indien het artikel opgehaald moet worden, kunt u dit doorgeven aan Mobiliteit & Comfort via www.mobiliteitencomfort.nl of door te bellen met 076-5089939, wij halen dan het artikel op. Voor kleine artikelen worden ophaalkosten gerekend.

U kunt het artikel maximaal 26 weken (13 weken met de mogelijkheid tot verlenging van nog eens 13 weken) gratis lenen als dit wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarna kan het artikel gehuurd of gekocht worden. Het artikel moet vóór het verstrijken van de uitleentermijn worden teruggebracht. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van de klant.

Indien er vragen zijn over de uitleen, huur of het gebruik van hulpmiddelen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op 076-5089939.

De volledige uitleen verzorgen wij met medewerking van Joerns Healthcare.