Fitform Wellness 267

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils en sta-opstoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden.

Hier vindt u de allerbeste stoelen van Nederland! Fauteuils die voldoen aan alle eisen voor gezond zitten, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen met een 10 jaar Garantie Waarborg.

Beschrijving

De keuze voor een fauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat tenslotte om uw persoonlijke zitcomfort. Fitform heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie relaxfauteuils ontwikkeld. Deze biedt u alle luxe en comfort die u verdient. Uiteraard heeft u daarbij keus uit diverse opties en mogelijkheden. Fitform maakt uw relaxfauteuil bovendien helemaal op maat. Zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden op uw maat gemaakt.

Het is erg belangrijk om tijdens het zitten regelmatig van houding te veranderen. Daarom zijn alle Fitform Wellnessfauteuils elektrisch in verschillende posities te verstellen. Met één druk op de handbediening verandert u van zitten naar relaxen, naar rusten en weer terug. Bent u moeilijk ter been en heeft u moeite met opstaan? Optioneel kan er een handige sta-op voorziening worden ingebouwd, waarmee u makkelijk uit uw fauteuil kunt komen.

Uniek aan de Fitform fauteuils is de kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting van uw rug (rugklachten) wordt daarmee sterk verminderd.

Fitform Wellnessfauteuils zijn er in vele verschillende vormgevingen, verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten en kleuren. U kunt daar bij denken aan stof en leder, maar ook materialen die heel eenvoudig schoon te maken zijn. Ook kan er gekozen worden uit verschillende zitting hardheden. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waar we met gerust hart het 10 jaar Garantie Waarborg op verlenen.

U heeft al een èchte Fitform Wellness fauteuil, op uw persoonlijke maat gemaakt met 3 motoren om te zitten, relaxen, rusten en gemakkelijk op te staan voor ca. € 2.500,-.

Extra informatie

Gewicht 85 kg