Fitform Zorg 570-571

 2.666,00

Een Fitform 570-571 Vario wordt op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Dit is de enige manier om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten. De maten van de Fitform 570-571 Vario zijn, zelfs na levering, binnen 10 minuten volledig instelbaar door iemand met enige technische kennis.

Beschrijving

De Fitform Zorgfauteuils zijn speciaal ontworpen voor iedereen die meer eisen stelt aan zitten. De fauteuils zijn uitermate geschikt als u veel zit, rugklachten heeft of moeilijk kunt opstaan. Ook als u een handicap heeft, is een Fitform zorgfauteuil een uitstekende keuze. Vanwege de individuele zitoplossingen die Fitform biedt, kunnen de fauteuils op uw persoonlijke omstandigheden worden aangepast.

Een Fitform Zorgfauteuil zorgt voor meer vrijheid en zelfstandigheid. Als u zit, neemt uw lichaam zijn meest natuurlijke vorm aan en wordt u maximaal ondersteund. U zit op een gezonde en ergonomische manier in uw fauteuil. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en klachten.

De Fitform Zorgfauteuils beschikken altijd over een sta-opfunctie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-opstoel. Deze zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Fitform Zorgfauteuils zijn verkrijgbaar in tal van bekledingsoorten en kleuren. U kunt daar bij denken aan stof en leder, maar ook materialen die heel eenvoudig schoon te maken zijn. Ook kan er gekozen worden uit verschillende zitting hardheden. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waar we met gerust hart het 10 jaar Garantie Waarborg op verlenen.

Zorgfauteuils type Elevo, op uw persoonlijke maat waarin u kunt zitten, relaxen, rusten en van waaruit u gemakkelijk kunt opstaan zijn er al vanaf € 1.699,-. Zorgfauteuils type Vario met 3 motoren, op uw maten ingesteld zijn er vanaf € 2.598,-

Extra informatie

Gewicht 85 kg