MCS Multistalling

 3.250,00 3.650,00

De MCS Multistalling® is de nieuwste innovatie van MCS Keuken & Comfort. Een multifunctionele stalling voor bijvoorbeeld een scootmobiel, motor of fiets enz. Hij kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmeting ideaal voor mensen met ruimtegebrek.

Wissen

Beschrijving

De stalling is voorzien van een op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat. Hierdoor hoeven mensen niet in de stalling te kruipen en kunnen de maten uiterst gering blijven. Een automatische deur behoort ook tot de opties.
Uniek aan de Multistalling® is het geringe formaat. Een Multistalling is 1820 X 900 x 1500 mm (L x B x H ).Met een maximale maat van 90 cm breed kan de stalling door bijna iedere deur. De stalling wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant kort is. Het enige dat nodig is is een stopcontact en een vlakke ondergrond. De Multistalling® beschikt over oplaadpunt voor bijvoorbeeld een scootmobiel, een elektrische fiets etc. De inrichting van de stalling is volledig naar eigen wens in te vullen, en de stalling is in iedere kleur leverbaar. De MCS Multistalling® is leverbaar binnen 4 weken.
De Multistalling® is gemaakt van Dibond. Dit is 2-zijdig aluminium met een kunststof (polyethyleen) kern. De Dibond Multistalling is roestvast en daarom ook uitermate geschikt als stalling in kustgebieden, UV bestendig, licht, sterk, milieuvriendelijke en volledig recyclebaar. De multistalling® beschikt over oplaadpunt voor bijvoorbeeld een scootmobiel, een elektrische fiets etc.

Bekijk hier de video:

Ter voorbereiding van het plaatsen van de MCS Multistalling® dient het straatwerk vlak te zijn. De bestrating werkzaamheden kunnen in eigen beheer geschieden dan wel door ons geregeld worden. Dit laatste gebeurt op basis van nacalculatie. Ditzelfde geldt voor de stroomvoorziening ten behoeve van het opladen va de accu van de MCS Multistalling® en de bediening.
Het kan voorkomen dat een door MCS Keuken & Comfort geplaatste Multistalling® na een bepaalde periode verwijderd moet worden zoals bijvoorbeeld bij een overplaatsing naar een verzorgingshuis of overlijden. In dat geval zullen wij zorg dragen voor de verwijdering van de Multistalling®. Wij zorgen voor het vervoer naar ons magazijn. Er vindt een grondige inspectie van de gebruikte Multistalling® plaats en deze zal door ons weer geschikt worden gemaakt voor herplaatsing. Indien er geen ernstige schade aan de Multistalling® is veroorzaakt zullen wij hiervoor geen kosten in rekening brengen. Wij kunnen dan voor opslag en eventuele herplaatsing op afroep zorgen.
De Multistalling® kan eenvoudig door iedereen worden geplaatst, hiervoor is geen bijzondere expertise nodig. Uiteraard biedt MCS Keuken & Comfort tegen een meerprijs wel de mogelijkheid tot plaatsing van de Multistalling® door een MCS monteur.

De stalling is voorzien van een op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat. Hierdoor hoeven mensen niet in de stalling te kruipen en kunnen de maten uiterst gering blijven. Een automatische deur behoort ook tot de opties.Uniek aan de Multistalling® is het geringe formaat. De stalling wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant zeer kort is.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Uw keuze

Multistalling zonder montage, Multistalling met montage