RehaSense Rollator Server CF Carbon

Aanbieding!

 499,00

Beschrijving

 

De Rehasense Server CF carbon is een ultralichtgewicht rollator die door zijn speciaal ontworpen carbonnen frame een zeer uniek uiterlijk heeft . Carbon is een zeer licht en stevig materiaal, hierdoor weegt de rollator slechts 5,2 kg. De Rehasense Server CF rollator wordt standaard geleverd met een stokhouder en een handige luxe opbergtas die zeer eenvoudig op de rollator te plaatsen is. De boodschappentas is af te sluiten met een handige magneetklep.

Door zijn speciaal ontworpen driehoek frame kan de Rehasense Server CF een gebruikersgewicht van 150 kg aan. De Server CF rollator is voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen voor extra comfort.

De banden van de Rehasense Server CF rollator zijn voorzien van zachte PU banden. U kunt er voor kiezen om tegen een meerpijs extra zachte ”soft wheels” te bestellen. Deze zijn ideaal voor als u vaker op oneffen terrein rijd waar extra demping gewenst is.

Rehasense rollators staan erom bekend dat de remmen met heel weinig druk bediend kunnen worden. Mensen met weinig kracht in hun handen kunnen deze rollator makkelijk bedienen.

De rollator is leverbaar in drie kleuren : Brandweer rood, Mat grijs en Carbon look

Extra informatie

Gewicht 5.2 kg
Afmetingen 100 × 40 × 100 mm